Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihaela Rădulescu a fost impresionată de povestea bătrânelului de 78 de ani care a urcat pe scena de la „Românii au Talent”. După ce Ioan Duca a reuşit să le capteze atenţia celor patru membri ai juriului, de la care a obţinut câte un „DA”, fostul aviator nu a mai ajuns în etapa următoare pentru că s-a stins din viaţă, potrivit click.ro.

„Din emisiunea de aseară, din atâtea emoţii şi zâmbete, mi-a revenit în minte…bătrânelul atât de simpatic şi de plin de viaţă, pe care l-am trecut toţi în etapa următoare, dar care… a murit. A trecut în …«finala» vieţii, câştigând bucuria de a ne a fi învăţat lecţia supremă… Îi dăruiesc gândul meu bun, transmit condoleanţe familiei care n-a ştiut de prezenţa lui acolo şi îi mulţumesc pentru imensa căldură cu care ne-a îmbrăţişat, arătându-ne ce fantastică e iubirea de viaţă şi pofta de a o trăi în tinereţe veşnică.”, a spus Mihaela Rădulescu, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-spune-mihaela-radulescu-despre-concurentul-de-la-romanii-au-talent-care-murit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava