Concert pascal
MOPAN Suceava

BBC Knowledge va difuza, începând de duminică, 10 noiembrie, de la ora 19:00, noul sezon al emisiunii Clubul de știință al lui Dara O’Briain. În seria de șase episoade, Dara alături de echipa sa de reporteri și experți dezvăluie secretele călătoriei în timp, științei pentru acasă sau manipulării mentale.

În fiecare episod, Dara analizează un alt subiect cu ajutorul experților permanenți, Alok Jha – jurnalist științific la The Guardian, Mark Miodownik – profesor de inginerie și doctor în aliaje pentru motoarele cu reacție și Dr. Helen Czerski.

În acest sezon, jurnalistul Alok Jha călătorește la Pittsburg pentru a testa dacă un computer poate să-i pătrundă în minte și să-i citească gândurile. În studio, profesorul Mark Miodownik încetinește timpul pentru a dezvălui misterele exploziilor, rezolvă o enigmă veche de secole și ne arată cum să vedem lumina. Iar Dara investighează cum tehnologii puternice și ieftine prevestesc o nouă eră a științei pentru acasă, în care oricine se poate implica.

Despre BBC Knowledge. BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficțiune şi divertisment științific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură şi știință până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noștri, animăm discuțiile şi conversațiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

 

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.

Pentru mai multe informaţii despre lumea BBC Knowledge vizitați:

http://www.bbceurope.com/romania/

https://www.facebook.com/BBCKnowledgeRomania

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava