• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cine ar fi crezut că uriaşul de 117 kg şi 1,98 metri, Benjamin “Benny” Adegbuyi, va fi eliminat de la “Ferma vedetelor” după doar patru săptămâni? Tot răul spre bine însă, pentru că sportivul nu se mai desprinde acum de fiul lui, dar se pregăteşte şi pentru o luptă importantă, potrivit click.ro.

Au mai rămas opt concurenţi la “Ferma vedetelor”, emisiune difuzată în fiecare marţi şi miercuri, la PRO TV. În ediţia de acum două zile, Benny Adegbuyi (31 de ani) a pierdut duelul cu Mircea N. Stoian, însă după toată experienţa de acolo s-a ales cu un onorariu de 6.000 €. „Mă bucur că am făcut parte din acest proiect, mă bucur că am întâlnit şi, sper eu, că am câştigat prieteni noi! Până şi din înfrângeri ai ceva de învăţat!”, a declarat Benny, potrivit sursei citate , care este mai mult decât pregătit pentru noi competiţii.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/benny-se-antreneaza-cu-bebelusul-pentru-meciul-de-la-madrid

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava