• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Senatorul PSD de Suceava, Neculai Bereanu, consideră că în PDL ar trebui să se dea un ordin de unitate pentru a-i lăsa la vatră pe coloneii care conduc partidul. Neculai Bereanu i-a transmis această propunere prim-vicepreşedintelui PDL Suceava, Orest Onofrei, cel care în cadrul unei conferinţe de presă l-a rugat pe liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, „să dea un ordin de unitate şi să-şi ia dreapta înapoi”, făcând referire la liderii suceveni ai Partidului Mişcarea Populară, foştii PSD-işti Cornel Popovici şi Ovidiu Milici. În replică, Bereanu a declarat că astfel de afirmaţii făcute de unii lideri ai PDL sunt provocate de nervozitatea acestora de după înfiinţarea Uniunii Social Democrate, formată din PSD, PC şi UNPR. „Ţinând cont că USD este un pol foarte puternic, şi va fi puternic la alegerile europarlamentare, am văzut o anumită nervozitate din partea celorlalte formaţiuni politice şi mă refer la unii lideri PDL. Şi i-am înţeles nervozitatea domnului Orest Onofrei, care este nominalizat pentru a candida la alegerile europarlamentare, pentru că se ştie foarte bine că PDL în judeţul Suceava nu mai reprezintă o forţă politică”, a precizat senatorul PSD. El a spus că vrea să-l liniştească pe Orest Onofrei şi să-i transmită acestuia că USD va obţine în judeţul Suceava un scor electoral foarte bun la alegerile europarlamentare. „În afară de nervozitatea în sine a lui Orest Onofrei, dumnealui a încercat să treacă într-o latură de miştocăreală, dând ordine pe unitate, pentru ca PSD să retragă dreapta politică din Suceava şi să o aducă înapoi la sediul PSD. Eu aş spune că înainte să facă o asemenea declaraţie ar fi trebuit să se uite cu cine ţinea conferinţa de presă. Lângă dumnealui erau doi lideri politici care au fost în PSD, aşa că nu avea de ce să dea un astfel de ordin de unitate”, a spus Neculai Bereanu, făcând referire la faptul că în conferinţa de presă susţinută de Orest Onofrei au mai fost prezenţi şi doi vicepreşedinţi ai PDL Suceava, Vasile Ilie şi Cristian Irimie, ambii fiind în trecut membri ai PSD.

Senatorul PSD i-a transmis lui Orest Onofrei că PDL ar avea mai multă nevoie de un ordin de unitate, prin care „să fie lăsaţi la vatră acei colonei care sunt acum în PDL şi care conduc partidul”.

Neculai Bereanu a adăugat că PDL va ajunge să facă o alianţă cu cei doi foşti social democraţi, Ovidiu Milici şi Cornel Popovici, mai ales că acesta din urmă a ocupat şi o funcţie de vicepreşedinte în PDL Suceava. „Sunt convins că se vor înţelege şi vor face echipă în campania electorală”, a afirmat Neculai Bereanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava