• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Biblioteca Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonată de Sanda-Maria Ardeleanu, a donat peste 100 de titluri de carte românească Bibliotecii Editurii „Alexandru cel Bun” din Cernăuți. Donația a fost făcută, de curând, în timpul celei de-a VI-a ediții a Salonului de Carte Românească organizat la Biblioteca Regională „Mykhaylo Ivasiuk”, de Consulatul General al României la Cernăuți, în parteneriat cu Editura „Alexandru cel Bun” și Centrul MediaBucPress. Potrivit unui comunicat al USV, printre autorii cărților donate se numără Tudor Arghezi, Lucian Blaga, George Bacovia, Nichita Stănescu, Liviu Rebreanu, Ion Luca Caragiale, Emil Cioran, Mircea Eliade, Ana Blandiana, Panait Istrati și Constantin Negruzzi. Biblioteca din Cernăuți a mai primit din partea bibliotecii universității din Suceava câteva numere din revistele „Codrul Cosminului” și „Analele USV, Seria Filologie”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava