Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, începând cu ora 14.00, pe esplanada Casei de Cultură din municipiul Suceava va avea loc prima ediţie a Memorialului „Doru Iftime”, o competiţie demonstrativă de box organizată de Asociaţia Club Sportiv Noble Art Suceava în memoria regretatului antrenor de la Clubul Sportiv Municipal Suceava şi Florconstruct Suceava.
În cadrul acestei acţiuni, publicul va avea ocazia să interacţioneze cu sportivii de performanţă, să participe împreună la activităţi menite să promoveze sportul, arta boxului şi a educaţiei pentru sănătate în rândul cetăţenilor din municipiul Suceava. În cadrul evenimentului vor fi invitaţi speciali a căror prezenţă este menită să atragă tinerii spre activităţi sportive, arătându-le performanţele campionilor din boxul profesionist şi dezvăluind oportunităţile de care ar putea beneficia implicându-se în activităţi sportive. Printre invitaţi vor fi şi foşti elevi ai regretatului antrenor, unii dintre ei urmând să urce şi-n ring.
Antrenorul Doru Iftime s-a stins din viaţă în anul 2012, la vârsta de 52 de ani, chiar în timpul unui antrenament, când a făcut stop cardio-respirator din cauza efortului depus. Doru Iftime şi-a început cariera de antrenor în 1990 şi a câştigat cu sportivii săi peste 60 de medalii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava