• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sâmbătă, începând cu ora 14.00, pe esplanada Casei de Cultură din municipiul Suceava va avea loc prima ediţie a Memorialului „Doru Iftime”, o competiţie demonstrativă de box organizată de Asociaţia Club Sportiv Noble Art Suceava în memoria regretatului antrenor de la Clubul Sportiv Municipal Suceava şi Florconstruct Suceava.
În cadrul acestei acţiuni, publicul va avea ocazia să interacţioneze cu sportivii de performanţă, să participe împreună la activităţi menite să promoveze sportul, arta boxului şi a educaţiei pentru sănătate în rândul cetăţenilor din municipiul Suceava. În cadrul evenimentului vor fi invitaţi speciali a căror prezenţă este menită să atragă tinerii spre activităţi sportive, arătându-le performanţele campionilor din boxul profesionist şi dezvăluind oportunităţile de care ar putea beneficia implicându-se în activităţi sportive. Printre invitaţi vor fi şi foşti elevi ai regretatului antrenor, unii dintre ei urmând să urce şi-n ring.
Antrenorul Doru Iftime s-a stins din viaţă în anul 2012, la vârsta de 52 de ani, chiar în timpul unui antrenament, când a făcut stop cardio-respirator din cauza efortului depus. Doru Iftime şi-a început cariera de antrenor în 1990 şi a câştigat cu sportivii săi peste 60 de medalii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava