Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Sportivă Școlara “Vulturii” Dolhești în parteneriat cu Clubul Sportiv “Armonia” Fălticeni, Clubul Sportiv “Nada Florilor” Fălticeni, Clubul Sportiv “Nicu Gane” Fălticeni și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, a organizat în perioada 18 – 25.10.2015, pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale “Hatmanul Șendrea” din Dolheștii Mari, prima ediție a Memorialului “Pavăl Crăciun”, cu ocazia împlinirii unui an de la trecerea în neființă a regretatului profesor, prilej cu care au fost organizate următoarele competiții sportive:
– în data de 18.10.2015 – turneu de fotbal băieți, la care au participat echipele de fotbal din Dolheștii Mari, Dolheștii Mici șiValea Bourei
– în data de 25.10.2015 – turneu de fotbal feminin, cu participarea echipelor: C.S. “Armonia” Fălticeni, C.S.M. Pașcani și A.S.S. “Vulturii” Dolhești

După desfășurarea întrecerilor, au fost obținute următoarele rezultate:
1. foltbal băieți – loc I – Dolheștii Mici
– loc. II – Valea Bourei
– loc III – Dolheștii Mari
2. fotbal fete – loc I – CS “Armonia” Fălticeni
– loc II –CSM Pașcani
– loc III – ASS “Vulturii” Dolhesti

Înainte de deschiderea oficială a competiției de fotbal fete, componentele loturilor participante, au depus o coroană de flori la mormântul regretatului profesor de educație fizicî și sport și membru fondator al echipei de fotbal feminin “Armonia” Dolhești, dl Pavăl Crăciun.
Turneul de fotbal feminin a fost deschis de directorul Școlii ”Hatmanul Șendrea” din Dolheștii Mari, profesor Maria Ilie, care a ținut un discurs în care a evidențiat aspecte din viața de profesor a celui ce a fost Pavăl Crăciun. Lovitura de începere a primului meci din cadrul turneului a fost dată de fiul profesorului Pavăl Crăciun, Ionuț Crăciun.
Deasemenea, pe terenul de sport al Școlii din Dolheștii Mari, a fost ținută și o slujbă de pomenire, cu participarea membrilor familiei și a preotului paroh, Viorel Vrabie.
Premierea participanților la ediția inaugurală a Memorialului ”Pavăl Crăciun” a fost oficiată de directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava, profesorul Cristinel Neculai Bărculescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava