Concert pascal
MOPAN Suceava

Brendan Fraser, celebru din seria ”Mumia” și nu numai a recucerit publicul după o pauză care a durat 10 ani. El a dispărut din lumina reflectoarelor brusc în 2008. Zece ani mai târziu avea să dezvăluie că decizia de a se retrage a venit după ce a fost ”agresat sexual și pipăit” de un șef de la Hollywood.  În ”The Whale”, Fraser face un rol de excepție, iar interpretarea i-a fost recunoscută prin acordarea premiului Oscar la categoria ”cel mai bun actor”, notează click.ro.

La începutul anului 2023, pe 4 ianuarie, Brendan Fraser a fost invitat la Late Night with Seth Meyers unde actorul a vorbit despre revenirea sa, după 10 ani de tăcere, și despre rolul pe care l-a interpretat în The Whale. A fost extrem de impresionat când publicul s-a ridicat în picioare și l-a ovaționat timp de 6 minute.

În 2008, Brendan Fraser avea să dispară din lumina reflectoarelor. Explicația a venit abia după zece ani când a făcut dezvăluiri șocante. Într-un interviu acordat în 2018 Brendan Fraser a susținut că fostul președinte al Hollywood Foreign Press Association (organizația non-profit care votează pentru premiile Globul de Aur), Philip Berk, l-a agresat sexual în vara lui 2003, în timp ce se afla la un prânz, la hotelul Beverly Hills. Berk a negat afirmațiile lui Fraser, scrie People.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/brendan-fraser-cel-mai-bun-actor-la-oscar-2023-2249665.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava