Concert pascal
MOPAN Suceava

Revenirea lui Brendan Fraser (54 de ani) la Hollywood este una uimitoare! Favorit al premiului Oscar pentru „Cel mai bun actor”, pentru rolul său din „The Whale” („Balena”), actorul a depus eforturi uriașe pentru a se întoarce în lumina reflectoarelor, notează click.ro.

Regizat de Darren Aronofsky, „The Whale” urmărește povestea lui Charlie, un profesor de engleză homosexual, care suferă de obezitate morbidă. El încearcă cu disperare să reia legătura cu fiica sa înstrăinată, Ellie, în timp ce viața îi atârnă de un fir de păr. Charles a ajuns să cântărească 270 kg din cauza mâncatului excesiv – tulburare de alimentație creată de vinovăția pe care a simțit-o atunci când și-a părăsit familia, după moartea iubitului său.

Filmul provocator marchează prima nominalizare la Oscar a lui Fraser la categoria Cel mai bun actor. Unul dintre cele mai mari subiecte de discuție în jurul filmului este, desigur, transformarea dramatică a lui Fraser. Pentru portretizarea fizică a lui Charlie, a fost folosită o combinație de proteze grele și machiaj, ceea ce a făcut ca starul din „George, trăsnitul junglei” să fie complet de nerecunoscut, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/transformare-de-oscar-brendan-fraser-de-la-2241073.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava