Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, stadionul din Vatra Dornei a găzduit meciul retur al barajului pentru promovare în Liga a III-a de fotbal dintre Bucovina II Ciocănești și Inter Dorohoi. Partida tur a barajului care s-a disputat pe terenul grupării botoșănene s-a încheiat la egalitate, 0-0.
Deși a avut o sumedenie de ocazii de a înscrie, echipa gazdă pregătită de Relu Buliga nu a reușit să marcheze nici după 120 de minute de joc, 90 de minute timpul regulamentar plus 30 de minute de prelungiri. La ”loteria” penalturilor, zeița Fortuna le-a surâs celor din Dorohoi care au câștigat cu 3-2.
Cei care au dominat prima parte a jocului au fost jucătorii de la Bucovina II Ciocănești, ei ratând două situații foarte bune de a înscrie prin Bălan. Cea mai mare opurtunitate de gol a venit din partea fotbalistului Vîrlan care a trimis cu capul balonul în bara porții celor de la Inter Dorohoi.
În repriza secundă șansele de gol au fost împărțite, ambele formații având câte un șut în bară. Ploaia a îngreunat mult lucrurile și a avantajat formația care s-a apărat, adică cea botoșăneană. Stadionul a luat foc în minutul 85 când gazdele au trimis balonul în plasa porții apărate de Satco, însă arbitrul a anulat golul pe motiv de fault în atac.
În prelungiri cei de la Bucovina II Ciocănești s-au străduit din răsputeri să găsească drumul spre plasa porții adverse, dar terenul greu i-a încurcat serios.
La penaltiuri gzdele au marcat primele prin Irimia, pentru ca apoi portarul Puianu să apere șutul executat de cei de la Inter Dorohoi. Din păcate Ivan a ratat, însă același portar Puianu a parat lovitura de la 11 metri care a urmat și apoi Gherine a înscris. Goalkeeper-ul gazdelor nu a mai putut face nimic apoi, pentru că Lazăr a ratat și oaspeții au marcat ultimele două penaltirui și au promovat în Liga a III-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava