MOPAN Suceava

Campioana Ligii a IV-a Botoşani şi cea a Sucevei, Inter Dorohoi, respectiv Bucovina II Pojorâta, au remizat, sâmbătă, 20 iunie, în prima manşă a barajului de promovare în Liga 3. Cele două echipe au remizat fără gol pe stadionul 1 Mai din Dorohoi, soarta echipei care va urca un eşalon urmând a se decide peste o săptămână, de această dată pe terenul sucevenilor.
Prima repriză a meciului de la Dorohoi a fost una modestă, cu puţine faze de poartă. Cele două echipe erau mai preocupate să nu primească gol decât să joace ofensiv şi să marcheze. Dorohoienii au început ceva mai curajos, s-au instalat în jumătatea de teren a sucevenilor, dar fără nicio ocazie mare de gol. După primele 15 minute, oaspeţii au ieşit mai mult la joc şi au avut două oportunităţi de a marca, dar scorul a rămas 0-0. Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost în minutul 32. Mandache a şutat din interiorul careului, însă goalkeeperul Puianu a reuşit să respingă.
În minutul 40, oaspeţii au rămas în zece oameni. Cornel Ilie l-a lovit la un duel aerian pe Negruţ, iar arbitrul i-a acordat direct cartonaş roşu.
Repriza secundă a început la fel de modest ca prima, cu un joc haotic din partea ambelor formaţii. În minutul 54, Inter Dorohoi are o ocazie incredibilă. Moisa scapă pe contraatac, şutează din interiorul careului, portarul oaspeţilor respinge până la Negruţ care reia cu capul din şase metri, dar mingea trece pe lângă poartă.
În minutul 60, Moisa scapă din nou singur spre poarta oaspeţilor, dar goalkeeperul Ionuţ Puianu a ieşit în afara careului şi a blocat. Acelaşi Moisa a avut şansa golului, dar a şutat mult peste poartă, din interiorul careului. În minutul 64, oaspeţii au avut prima acţiune ofensivă din repriza secundă , însă şutul lui Irimia de la 20 de metri a fost reţinut de goalkeeperul Dorel Satco.
Odată cu trecerea timpului, meciul a devenit din ce în ce mai anost. Jucătorii au început să resimtă oboseala, iar spectatorii se uitau din ce în ce mai des la ceas. Doar fanfara adusă de patronul echipei dorohoiene a continuat să cânte fără înterupere.
În minutul 87, s-a restabilit egalitatea şi la numărul de jucători. Cristian Antonescu a văzut direct cartonaşul roşu pentru lovirea unui adversar.
Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, iar sâmbăta viitoare, de la ora 17.30, pe stadionul din Vatra Dornei, este programat retur barajului pentru promovarea în Liga 3.

Inter Dorohoi: Satco – Chiorescu, Aghiorghiesei, Timofte (28 Noroc), M. Alexandru (cpt.), Antonescu, Negruţ, Costas (72 Posteucă), Lungu, Mandache (66 Mamară), Moisa (84 Jităreanu). Rezerve: Vrabie, Istina, Purice. Antrenor: Constantin Boteanu.
Bucovina II Ciocănești: Puianu – Tivodar, Razlog, Iuga, Vîrlan (88 Gherine), Piticari (75 Bălan), Irimia, Ilie, Ivan (cpt.), Lazăr, Cuciurean. Rezerve: Mureşan, Țîmpău, Zbrâncă, Coca, Butnariu. Antrenor: Relu Buliga.

Stadion: 1 Mai (Dorohoi – Botoşani); Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca – Cluj); Asistenţi: George Marian Fridl (Comăneşti – Bacău) şi Damian Antal (Bacău – Bacău); Observatori: Virgil Stărică (Iaşi – Iaşi) şi Dumitru Varodin (Piatra Neamţ – Neamţ).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava