Concert pascal
MOPAN Suceava

Atmosferă de mare sărbătoare la Pojorâta la meciul din şaisprezecimile de finală ale Cupei României de fotbal dintre Bucovina, din localitate, şi vicecampioana României, ASA Târgu Mureş. Nou promovată în Liga a II-a, formaţia suceveană a realizat o nouă premieră pentru ea prin aducerea unei formaţii de Liga I pe terenul din Pojorâta.
Nici nu s-au aşezat bine în ghete jucătorii echipei gazdă că bulgarul Manolov a şi deschis scorul cu un şut plasat din interiorul careului. Totuşi, elevii antrenorului Dănuţ Mândrilă nu s-au pierdut cu firea şi au replicat printr-o pătrundere a lui Căinari care a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă. Din păcate, penaltiul acordat a fost ratat de Buhăcianu care a tras peste poartă.

Experimentaţii fotbalişti de la ASA Târgu Mureş au profitat de momentul de cădere al celor de la Bucovina Pojorâta şi au majorat avantajul pe tabela de marcaj prin golul înscris de Gabi Mureşan.

Repriza secundă a fost echilibrată, formaţia din Pojorâta dând o replică consistentă grupării din primul eşalon valoric. Lipsa de experienţă şi pripeala la faza de finalizare a făcut ca echipa gazdă să nu puncteze. A reuşit în schimb formaţia ardeleană care a punctat de două ori prin Manolov şi Axente. Spre lauda lor cei din Pojorâta au marcat golul de onoare prin Căinari care a prins un şut de senzaţie de la circa 22 de metri.

Bucovina Pojorâta – ASA Târgu Mureş s-a încheiat cu scorul de 1-4 şi echipa de Liga I s-a calificat în optimile de finală.

Bucovina Pojorâta: Puianu – Kuruc, Răuţă, Patca, Duţică – Colţa, V. Stănescu, Jarda, Căinari – Buhăcianu, S. Rus. Rezerve: Turiţă – D. Cristescu, Prundean, Pădurariu, M. Coman, Al. Ivan, Acostăchioae.

Antrenor: Dănuţ Mândrilă.

ASA Târgu Mureş: Viciu – Velayos, Bejan, Balaur, Balic – Hanca, G. Mureşan, Brandan, Borza – Axente, Manolov. Rezerve: Stăncioiu – Golanski, Jazvic, R. Costa, Sbârcea, Candrea, Dedov.

Antrenor: Cristiano Bergodi.
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş);

Asistenţi: Radu Despa şi Cristian Nicolae Lucaci (ambii din Baia Mare).

Stadion: Comunal (Pojorâta).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava