Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai bine de 320 de locuri de muncă vacante pot fi ocupate la Bursa Absolvenţilor care va avea loc pe 25 septembrie. Posturile sunt oferite de angajatori din Suceava, Fălticeni, Rădăuţi şi Cîmpulung Moldovenesc. Acestea sunt şi localităţile în care este organizată Bursa, începînd cu ora 10:00.

Potrivit directorului AJOFM Suceava, Mirela Adomnicăi, absolvenţii care au finalizat o formă de învăţământ în acest an şi angajatorii care au manifestat interes în recrutarea de personal, vor avea oportunitatea unui interviu şi a unei preselecţii directe, vineri 29 septembrie, la Universitatea „Ştefan cel Mare”, într-un cadru specific de mediere deschisă între cerere şi oferta de forţă de muncă. Mirela Adomnicăi a anunţat că erau, miercuri, 327 posturi vacante la nivelul judeţului, din care 176 oferite în Suceava, 67 sunt la Fălticeni, 40 la Rădăuţi şi 44 la Câmpulung Moldovenesc. Numărul angajatorilor care au confirmat prezenţa a ajuns, tot miercuri, la 83, din aceştia 27 urmând să participe la Suceava, 11 la Fălticeni, 14 la Rădăuţi şi 31 anunţându-şi prezenţa la Câmpulung Moldovenesc.

“Bursa din Suceava are deja confirmate un număr de 37 de posturi la care se solicită studii superioare şi 139 de locuri vacante pentru studii medii, profesionale sau necalificaţi. Cele mai solicitate specializări cu studii universitare sunt cele de inginer şi economist, dar vor găsi un post şi tinerii specializaţi în design de pagini web sau programatori. Candidaţii cu studii medii vor concura pentru posturile de operator calculator, manipulant sau agent vânzări”, a declarat directorul AJOFM.

Angajatorii interesaţi au putut confirma participarea până joi, 24 septembrie, ora 16:00, deci este foarte posibil ca vineri numărul locurilor de muncă oferite să fie ceva mai mare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava