Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă debutează în sfârșit şi eşalonul al treilea al fotbalului românesc.Derbyul primei etape a sezonului de primăvară are loc la Rădăuţi, acolo unde Bucovina primeşte, sâmbătă, de la ora 15.00, vizita liderului Aerostar Bacău.
“Băcăuanii au un lot foarte bun, cu jucători care au trecut pe la Liga a II-a, dar la cum se prezintă terenurile de joc în această perioadă, valorile se egalizează. Va conta mai mult ambiţia şi concentrarea jucătorilor. Noi sunt pregătiţi să scoatem un rezultat bun şi vom aborda meciul la victorie. Presiunea este pe adversari, pentru că ei şi-au propus promovarea”, a declarat Daniel Bălan, care se va întalni, din calitate de antrenor-jucător al Bucovinei, cu fostul său tehnician, Cristi Popovici şi foștii săi colegi de la Foresta, Căinari, Masella, Vraciu şi Mihalachioaie.
Ionel Stoian, marcatorul golului de onoare al rădăuţenilor în meciul tur, încheiat cu scorul de 4-1 în favoarea Aerostarului, este singura absenţă din lot.

Programul etapei a XVII-a:
CSM Roman – Metalosport Galaţi
CSM Paşcani – Sporting Lieşti
FC Odorheiu Secuiesc – Oţelul Galaţi
KSE Târgu Secuiesc – FK Miercurea Ciuc
Bucovina Rădăuţi – Aerostar Bacău
CSM Focşani – FC Hărman
Avântul Valea Marului – Olimpic Cetate Râşnov (neprogramat)
Sănătatea Darabani va sta în această rundă.

Trupa antrenată de Daniel Balan şi Dorin Goian a pregătit sezonul de primăvara cu patru amicale în care “alb-albaştrii” au înregistrat patru victorii şi o înfrângere, 8-0 cu Sănătatea Darabani, 5-1 cu LPS Suceava, 2-0 cu Şomuz Fălticeni şi 2-0 cu Zimbrul Siret, respectiv 1-2 cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.
Bucovina mizeaza în sezonul de primăvara pe omogenitate în condiţiile în care au existat puţine schimbări în cadrul lotului, de unde au plecat Macovei, Mihai şi nigerianul Jamilu şi au venit Corniciuc (CSM Paşcani), Vicliuc (FC Pojorâta), Botezat (Progresul Frătăuţii Vechi) şi Butura (AS Zimbrul Siret).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava