Concert pascal
MOPAN Suceava

Imagini de colecție de la lansarea documentarului biografic „Nasty”, care urmărește viața fabuloasă a legendarului Ilie Năstase (77 de ani). Primul lider mondial din istoria tenisului și-a făcut apariția la eveniment, la braț cu frumoasa lui parteneră, Ioana, însă șirul de vedete care au fost prezente la lansare i-a lăsat pe toți mască. Nadia Comăneci alături de Boris Becker, Ion Țiriac însoțit de iubita tinerică, greii fotbalului, divele din televiziuni și vedete cu decolteu generos au completat perfect seara magică, notează click.ro.

La super gala de lansare a documentarului, de la Sala Palatului, Ilie Năstase a avut-o în dreapta sa pe Ioana, femeia care îi oferă iubire și liniște de ani de zile. Aceasta a purtat o rochie neagră, elegantă, în timp ce Nasty a purtat un costum în stilul său caracteristic. Cele mai incitante apariții la eveniment au fost de departe Nadia Comăneci, alias Zeița de la Montreal, alături de Boris Becker.

Nadia a strălucit într-un costum roz superb, în timp ce Boris a îmbrăcat un costum negru. Boris Becker a fost numărul 1 în clasamentul ATP, iar în 1985 devenea cel mai tânăr jucător care a câștigat trofeul de la Wimbledon, la numai 17 ani. Nadia a ajuns la eveniment într-un Mercedes, parcat lângă Maybach-ul lui Ion Țiriac.

Bineînțeles, nu putea lipsi nici Ion Țiriac, partenerul de dublu, mentorul, dar și bunul prieten al lui Ilie Năstase, potrivit click.ro. Acesta a apărut la braț alături de iubita sa mai tânără. Printre vedetele sportului românesc s-au regăsit și Gică Popescu, Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea sau campioana olimpică la natație Camelia Potec. Prezent a fost și Adrian Cristea împreună cu familia.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/buluc-de-vedete-la-lansarea-filmului-lui-ilie-2355095.html

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava