MOPAN Suceava

La fel ca în vară, divizionara a treia Sporting Suceava îşi pune cei mai valoroşi jucători la dispoziţia concitadinei Rapid. Managerul Ciprian Anton a anunţat că va stabili programul de pregătire şi va forma lotul pentru sezonul de primăvară în funcţie de doleanţele „ceferiştilor”.

„Noi aşteptăm ca Rapid Suceava să se reunească pe 15 ianuarie şi să-şi ia în pregătire toţi jucătorii pe care şi-i doresc de la noi. Dacă vor renunţa la anumiţi jucători, iar pretenţiile acestora nu vor fi exagerate poate îi vom lua noi. În jurul datei de 20 ianuarie sperăm să începem şi noi pregătirile, pentru că pe 27 sau 28 februarie vom avea deja primul meci oficial, la Rădăuţi. Deocamdată nu ne gândim la perioada precompetiţională sau la cantonament, în primul rând ne gândim să oferim Rapidului tot sprijinul de care are nevoie şi apoi ne vom regrupa şi vom porni la drum”, a anunţat Ciprian Anton.

Managerul clubului Sporting a precizat că există câteva restanţe către jucători, dar situaţia nu este îngrijorătoare: „Mai avem două trei restanţe, dar, faţă de alte cluburi, în mare parte ne-am făcut datoria. Săptămâna trecută am organizat o masă de final de an şi încercăm să îi răsplătim aşa cum putem, mai ales că pretenţiile lor financiare nu sunt exagerate. Lumea trebuie să înţeleagă că această echipă există pentru a da şanse copiilor să se afirme şi nu trebuie să îi ceară mai multe decât poate oferi. Dacă acestor copii li se dă posibilitatea să joace şi cheltuielile sunt minime, trebuie să încercăm să fim alături de ei. Când nu se va mai putea, nicio problemă, fiecare îşi va alege drumul pe care şi-l doreşte.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava