• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

AJOFM Suceava organizează joi, pe 20 octombrie 2016, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Corpul E, începând cu ora 10, bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul are loc simultan și în localitățile Fălticeni, Rădăuți și Cîmpulung Moldovenesc.
Potrivit AJOFM, bursa a înregistrat un număr de peste 340 de locuri vacante la nivelul județului, anunțîndu-și prezența cel puțin 66 de angajatori. Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa. Sunt disponibile un numar de 1411 locuri vacante în statele membre UE, din care cele mai multe pe piaţa spaniolă a muncii. Sectoarele de activitate care au oferit cele mai multe locuri vacante sunt serviciile, comerţul şi IT, iar printre domeniile nou apărute în acest cadru de mediere este cel al construcţiei de site-uri şi publicitate.
Meseriile cele mai solicitate la nivelul judeţului sunt cele specifice comerţului şi serviciilor: lucrător comercial, broker, ospătar, recepţioner, barman, casier, vânzător, lacatus mecanic.
Printre cele mai căutate specializări cu studii superioare sunt cele în domeniul IT, inginerii și economiștii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava