Concert pascal
MOPAN Suceava

Burt Reynolds a declarat într-un interviu recent că nu ar mai lucra niciodată cu regizorul Paul Thomas Anderson, după experiența pe care a avut-o cu acesta la filmarea peliculei ‘Boogie Nights’. Reynolds l-a interpretat pe Jack Horner în filmul din 1997 și chiar a câștigat un Oscar pentru prestația sa, dar spune că nu ar mai colabora niciodată cu Anderson, pentru că personalitățile lor nu se potrivesc.

Actorul a declarat pentru revista GQ, potrivit contactmusic.com: „Personalitățile noastre nu s-au potrivit. Cred că, în mare parte, pentru că era tânăr și plin de el. Fiecare scenă pe care am filmat-o era de parcă s-ar fi filmat pentru prima oară vreodată. Îmi amintesc de prima scenă din ‘Boogie Nights’, cea în care eu conduc o mașină către Teatrul Grauman. După filmarea scenei mi-a spus: ‘Nu este minunat?’ Și i-am dat încă cinci exemple de scene asemănătoare. Nu era original. Dar dacă vrei să furi, fură de la cei mai buni.”

În ceea ce privește regizorii cu care Reynolds ar vrea să lucreze, starul în vârstă de 79 de ani i-a numit pe Clint Eastwood și pe Angelina Jolie. „Mi-ar plăcea să lucrez cu Clint din nou. Și cu Angelina Jolie. Cred că se pricepe de minune. Are ceea ce avea și tatăl ei. Talent. Și carismă. Mereu le are.”, a mai spus Burt Reynolds, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava