Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Balan, l-a ajutat pe Moş Nicolae, să ofere cadouri la peste 5.000 de copii suceveni. Copiii au participat vineri după amiază la un spectacol de colinde organizat în parcul din apropierea sediului PDL Suceava de pe Aleea Trandafirilor, pe scenă urcând grupe de preşcolar de la 15 grădiniţe sucevene, susţinuţi şi aplaudaţi din public de părinţi şi bunici, precum şi artişti populari din mai multe zone ale judeţului şi corul Seminarului Teologic din Suceava. Moş Nicole, ajutat de deputatul Ioan Balan le-a oferit cadouri constând în dulciuri, fructe şi sucuri, atât copiilor care au colindat, cât şi tuturor copiilor care au venit la acest eveniment.

În ceea ce-l priveşte pe deputatul Ioan Balan, acesta s-a declarat încântat de numărul mare de copii care a venit la prima acţiune de acest fel pe care el a organizat-o în zona centrală a municipiului Suceava. „Este o acţiune de Moş Nicolae, pentru cei mici, şi îi vedeţi că sunt în număr foarte mare aici. Avem aproximativ 1.000 de copiii din grădiniţele din Suceava care au venit, ceea ce este un lucru extrem de important şi mă bucură foarte tare. Copiii au pregătit şi un program de colinde, părinţii şi bunicii sunt foarte bucuroşi, iar noi îi aplaudăm cu toţii, le oferim un cadou, şi până la urmă ne bucurăm şi noi alături de ei. Şi ce bucurie mai mare îţi trebuie, când îi vezi pe copii atât de bucuroşi. Şi vreau să precizez că această acţiune se înscrie într-un şir lung de acţiuni pe care noi le-am făcut mereu în preajma sărbătorilor de iarnă, şi în mod special în cartierul Burdujeni, acolo unde de şase ani pregătim cadouri pentru cei mici”, a spus Ioan Balan.

După spectacolul oferit de copiii de la grădiniţele sucevene, pe scenă, în faţa sucevenilor care au ţinut să fie prezenţi la evenimentul organizat de Ioan Balan, a venit interpretul Raoul, care a susţinut un spectacol extraordinar de colinde. Raoul a ţinut să-i mulţumit deputatului Ioan Balan pentru invitaţia pe care i-a făcut-o de a fi prezent în faţa publicului din Suceava.

De precizat că miercuri seara, Nicolae a oferit cadouri câtorva mii de copiii din Burdujeni, cartier care face parte din colegiul în care Ioan Balan a fost ales deputat.

Cadouri pentru 5000 de copii oferite de deputatul Ioan Balan, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava