Concert pascal
MOPAN Suceava

Sunt celebri, au milioane de fani în toată lumea, nu le lipsește absolut nimic și au una dintre cele mai frumoase meserii, de actor. Paparazzi își pun sănătatea în pericol să prindă o fotografie cu ei. Ai putea spune că sunt răsfățații planetei. În cazul unora nu este deloc așa, iar fericirea pare să fie departe de ei de când boli grave i-au îngenuncheat la propriu, notează click.ro.

Selena Gomez

Frumoasa actriță și cântăreață suferă de o boala autoimună: Lupus În toamna anului 2017, Selena Gomez (30 de ani) le-a mărturisit fanilor că a făcut un transplant de rinichi și că prietena ei cea mai bună i-a donat organul de care are nevoie pentru a se lupta cu Lupusul.

Charlie Sheen
Charlie Sheen (56 de ani) ar fi contractat virusul HIV după divorțul din 2006 de Denise Richards, cu care are două fete. Actorul s-a lăudat că ar fi făcut sex cu peste 5.000 de femei. De altfel, viața sa zbuciumată și problemele cu alcoolul și drogurile au ținut prima pagină a ziarelor o perioadă lungă de timp.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/par-rasfatatii-planetei-in-realitate-sufera-2252002.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava