• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

PSD Suceava pornește în campania electorală pentru alegerile parlamentare ”cu încrederea izvorâtă din realizările deosebite ale guvernării social-democrate conduse de Victor Ponta” dar și cu optimismul determinat de un program de guvernare coerent bine fundamentat, capabil să facă simțită creșterea economică în buzunarul românilor. Declarația a fost făcută de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu, vineri, 11 noiembrie, în prima zi de campanie electorală. El a subliniat că social democrații suceveni vor duce o campanie decentă lipsită de festivismul lansărilor electorale şi de abordări demagogice fără conţinut urmând să fie prezenți permanent în mijlocul comunităţilor. ”Organizația Județeană PSD Suceava pornește campania electorală pentru alegerile parlamentare 2016 cu încrederea izvorâtă din realizările deosebite ale guvernării social-democrate conduse de Victor Ponta și cu optimismul determinat de un program de guvernare coerent bine fundamentat, capabil să facă simțită creșterea economică în buzunarul românilor. Candidații Partidului Social Democrat se prezintă în fața alegătorilor cu mesajul că o guvernare social-democrată oferă României șansa de a deveni un membru prosper al Uniunii Europene, o țară în care fiecare familie să trăiasca „Visul european” aici, acasă. P.S.D. Suceava înţelege să ducă o campanie decentă lipsită de festivismul lansărilor electorale şi de abordări demagogice fără conţinut şi au ca demers electoral prezenţa permanentă în mijlocul comunităţii, printre oameni, pentru a demonstra că împreună putem îndrăzni să credem în România”, a declarat Rădulescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava