MOPAN Suceava

1 octombrie – Ziua internațională a Persoanelor Vârstnice – a constituit un nou prilej de întâlnire a reprezentanților seniorilor social-democrați din județ cu membrii Biroului Permanent al Organizației Județene a PSD.

Sub deviza Să reconstruim solidaritatea dintre generații, președintele Organizației Județene a Seniorilor PSD, dl. Mișu Gafencu, le-a mulțumit celor prezenți pentru implicarea politică și civismul pe care le-au manifestat permanent și a evidențiat modul în care înțelepciunea și experiența ca apanaj al vârstei pot aduce un plus de valoare impetuozității tinereții. Doar împreună generațiile sunt capabile să-și atingă obiectivele propuse.

Dl. Ioan Stan, președintele Organizației Județene PSD, le-a mulțumit și el seniorilor pentru tot ceea ce au făcut pentru promovarea valorilor social-democrate afirmând că aceștia au reprezentat întotdeauna fundamentul, coloana vertebrală a PSD. A remarcat de asemenea  faptul că persoanele de vârsta a treia au înțelepciunea și forța de a juca un rol activ în domeniul administrativ sau politic, aspect demonstrat de realegerea unor primari aflați la vârsta pensionării în fruntea unor comunități locale sucevene.

Toți reprezentanții seniorilor care au luat cuvântul și-au reafirmat atașamentul față de valorile social-democrate, au reamintit sprijinul pe care l-au primit pensionarii din partea guvernului condus de Victor Ponta (reîntregirea pensiilor tăiate de guvernul Boc, indexarea anuală a pensiilor începând din 2013, creșterea punctului de pensie cu 13,2%) și au salutat inițiativa parlamentarilor social-democrați, trimisă în plenul senatului, conform căreia punctul de pensie va reprezenta 40% din salariul mediu brut începând cu 1 ianuarie 2017 și 45% începând cu 1 iunie 2017.  Astfel, politicile social-democrate promovate de guvernarea PSD vor constitui un argument extrem de important pentru câștigarea alegerilor parlamentare.

Alexandru Rădulescu

Purtător de cuvânt PSD Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava