Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, a dat asigurări că toți membrii echipei sale de consilieri locali vor fi aleși cu responsabilitate și atenție pentru a putea aduce „speranța pe care o dorim pentru Vatra Dornei. „Se spune adesea că drumul către succes începe acolo unde munca înlocuiește visele. Sunt născut într-o familie modestă, am fost obișnuit cu sacrificiul și munca asiduă și am învățat de la cei dragi că succesul se clădește treaptă cu treaptă, cu încredere și hotărâre. Copilăria mea a fost marcată de momente simple dar cu o mare valoare simbolică, învățându-mă astfel valoarea lucrurilor mărunte și importanța solidarității în familie și apoi în echipă.

Aceste lecții de viață m-au pregătit pentru drumul sănătos pe care l-am urmat în dezvoltarea mea profesională. De la ucenic, mecanic, maistru, până la director de firmă, am străbătut fiecare etapă cu responsabilitate și ambiție, știind că doar astfel poți crește frumos și sănătos. De-a lungul anilor, munca mea s-a împletit cu dorința de a construi și de a uni, transformând o mică afacere într-o echipă de succes. Am învățat să nu fiu niciodată singur în această călătorie, să-i implic pe ceilalți și să valorific fiecare resursă în beneficiul tuturor.

Când m-am implicat în viața politică, am făcut-o cu convingerea că schimbarea este posibilă doar prin unitate și colaborare. Parteneriatul cu Partidul Social Democrat a fost o alegere naturală pentru mine, știind că doar într-o echipă puternică putem realiza lucruri mari. Nu am fost niciodată adeptul individualismului sau al acțiunilor solitare; cred cu tărie că forța unei echipe unite poate depăși orice obstacol”, a transmis Gheorghe Apetrii. El a spus că în campania electorală care va urma și în proiectul său pentru Vatra Dornei se va baza pe o echipă solidă, alcătuită din oameni dedicați și profesioniști în domeniile lor de expertiză. „Nu căutăm doar să încropim rapid o ”listă de nume”, ci ne dorim să construim o comunitate de oameni cu viziuni similare și angajament comun. Fiecare membru al echipei noastre este ales cu atenție, având în vedere nu doar competențele profesionale, ci și valorile și devotamentul față de dezvoltarea comunității noastre.

Nu mă interesează să câștig o așa-zisă competiție de imagine, ci mai degrabă să am alături oameni care să aducă soluții reale pentru problemele comunității noastre. Prin urmare, fiecare membru al echipei mele cu care voi ieși în fața dornenilor va fi ales cu atenție și responsabilitate, pentru că doar așa putem aduce schimbarea pe care o dorim pentru Vatra Dornei. A trecut vremea încropelilor și a lucrurilor făcute de mântuială, mai mult în scop propagandistic decât în beneficiul dornenilor! Trebuie să începem să lucrăm organizat, profesionist și atunci rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară!”, a precizat candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei. El a subliniat faptul că misiunea sa și a echipei PSD nu este doar câștigarea alegerilor, ci construirea unui viitor mai bun pentru Vatra Dornei și întreaga zonă. „PSD Vatra Dornei are o mulțime de oameni valoroși care abia așteaptă să fie puși la treabă și avem de unde alege o echipă unită și determinată cu care sunt convins că vom reuși să aducem dezvoltarea pe care comunitatea noastră o merită. Haideți ca împreună să facem din visul nostru o realitate! Vatra Dornei, Misiune Posibilă!”, a încheiat Gheorghe Apetrii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava