Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, este convins că social democratul Gheorghe Apetrii poate transforma în bine municipiul Vatra Dornei. „Dezvoltarea unui județ se face prin dezvoltarea fiecărei localități în parte și tocmai de aceea consider că nu mai putem să ne batem joc de ceea ce odinioară numeam Perla Bucovinei: Municipiul Vatra Dornei. În timp ce la Vatra Dornei timpul s-a oprit parcă-n loc, multe comune din Țara Dornelor, cu bugete mult mai mici, s-au dezvoltat considerabil în ultimii ani.

Diferența o fac primii gospodari ai acestor localități, și anume primarii. Am participat sâmbătă, alături de toți acești primari, de colegi parlamentari, reprezentanți ai Guvernului, profesori universitari, reprezentanți ai societății civile, la lansarea oficială a candidaturii lui Gheorghe Apetrii pentru funcția de primar al municipiului Vatra Dornei. Un antreprenor de succes, care și-a construit afacerea prin muncă, un familist convins, cu o familie foarte frumoasă, un dornean care își iubește orașul în care a crescut. Și tocmai din acest motiv a decis să se implice mai mult și să candideze pentru funcția de primar.

Dragi dorneni, se poate!  Vatra Dornei este o Misiune Posibilă: va redeveni Perla Bucovinei cu Gheorghe Apetrii primar al municipiului. Un municipiu care se va dezvolta împreună cu celelalte localități din Bazinul Dornelor”, a transmis Gheorghe Șoldan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava