Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebrul cântăreţ The Weeknd (33 de ani) a donat suma de 2.5 milioane de dolari pentru Gaza. Cu acești bani, vor fi achiziționate 820 de tone de pachete cu alimente care vor hrăni aproape 173.000 de locuitori, timp de două săptămâni, informează click.ro.

Patru milioane de mese vor putea fi distribuite de voluntarii Programului Alimentar Mondial al ONU (PAM) în Gaza, datorită donaţiei de 2.5 milioane de dolari a celebrului cântăreț canadian The Weeknd, în vârstă de 33 de ani. Această donaţie va permite achiziţionarea a 820 de tone de pachete cu alimente care vor hrăni aproape 173.000 de locuitori, timp de două săptămâni.

„Îi mulţumim lui Abel pentru această contribuţie preţioasă pentru poporul palestinian. Sperăm că şi alţii vor urma exemplul lui Abel şi vor sprijini eforturile noastre”, a declarat Corinne Fleischer, directorul PAM pentru regiunea Orientului Mijlociu, Africii de Nord şi Europei de Est, într-un comunicat publicat vineri, relatează Observator.ro.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cantaretul-the-weeknd-doneaza-25-milioane-de-2321641.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava