Concert pascal
MOPAN Suceava

Nelu Ploieșteanu și-a iubit familia din toată inima! Astfel, persoanele apropiate sufletului său au grijă să nu îi lipsească nimic pe lumea cealaltă și să îi ducă mai departe cea mai mare dorință a regretatului lăutar, și anume ca toți membrii familiei să fie fericiți, notează click.ro.

“Suntem bine cu toții acum. În aprile, anul acesta se împlinesc doi ani de la moartea lui. Chiar dacă timpul trece rănile din sufletul nostru nu le poate acoperi nimeni niciodată. Nu poți să treci peste o astfel de cumpănă atât de ușor. Bunelul meu nu și-a dorit niciodată ca familia și nepoții lui să fie nefericiți, tot timpul ne spunea că trebuie să fim bine, să râdem. Așa că o să îi îndeplinim această dorință cum spunea el “pe eleganță”. Nu ne-a lăsat nimic cu limbă de moartea pentru că știa că așa vom face pentru că are niște nepoți cuminți, la casele lor”, a declarat pentru Click!, Antonio Gavrilă, nepotul regretatului Nelu Ploieșteanu.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/care-a-fost-cea-mai-mare-dorinta-a-lui-nelu-2235482.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava