Concert pascal
MOPAN Suceava

După analiza a peste cinci milioane de postări pe rețelele de socializare și căutări online, s-a aflat care sunt cele mai bine îmbrăcate cupluri din lume. Acestea strălucesc la fiecare apariție în public. Într-un clasament al vedetelor pline de stil, Click! prezintă cine s-a poziționat pe primul și ultimul loc.

Ei bine, „încoronați” drept cel mai bine îmbrăcat cuplu din lume sunt Prinţul şi Prințesa de Wales. Prințul William și Kate Middleton se află pe prima poziție în clasament, primind 10 puncte din 10. Potrivit Karen Millen, cel care a realizat topul celor mai stilate cupluri din lume, cei doi au primit cea mai mare recunoaștere publică a imaginii lor desăvârșite, fanii dorind să afle tot mai multe despre ținutele purtate de Kate Middleton, în timp ce viitorul rege britanic este lăudat pentru costumele sale „ce denotă un stil relaxat, dar sunt extrem de bine croite”, notează sursa citată.

Pe locul 9, s-au clasat Victoria și David Beckham, care au primit doar 0.8 puncte din 10, în ciuda faptului că soția fotbalistului este considerată a fi una dintre cele mai elegante femei din lume, fie că merge pe piese vestimentare extrem de elegante, fie că alege stilul sport, sau chiar stilul adolescentin, și nu a fost prinsă niciodată pe picior greşit în ceea ce priveşte fashion-ul.

Iar pe ultimul loc în topul celor mai bine îmbrăcate cuplur din lume se află Ariana Grande și Ethan Slater. Cei doi au primit un punctaj de 0.7 puncte din 10, potrivit tabloidului britanic Metro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/care-sunt-cele-mai-bine-imbracate-cupluri-din-2311202.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava