Concert pascal
MOPAN Suceava

Carly Rae Jepsen s-a luptat cu faima la începutul carierei sale, pentru că aceasta a făcut-o să își piardă bucuria de a face muzică, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani a mărturisit că viața ei s-a schimbat extraordinar de mult datorită hit-ului ‘Call Me Maybe’ – care a fost lansat în septembrie 2011. „După ‘Call Me Maybe’ parcă s-a așternut ceața peste viața mea. A fost ceva inedit pentru mine să fiu recunoscută peste tot și am început să simt presiunile unei vieți schimbate. A trebuit să fiu mai atentă, pentru că e ușor să te pierzi în faimă și să fii înghițit de percepția pe care o au oamenii despre tine. Îmi pierdeam fericirea. Ideea mea de bucurie, de încântare – de a cânta pe scenă – începuse să se simtă ca o mare responsabilitate.”, a spus Carly Rae Jepsen, conform sursei citate.

Acesta este motivul pentru care artista a decis să facă un pas înapoi și să își regăsească pasiunea. „Din acest motiv mi-a luat atât de mult timp să fac albumul ‘Emotion’ (2015). Mi-am dorit să mă întorc la ceea ce mă conecta cu muzica. Am învățat să mă înconjor de oameni care mă cunosc cu adevărat, pentru a putea ține legături autentice, care să conteze în viață.”, a mai spus Carly pentru revista Q, potrivit aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava