Concert pascal
MOPAN Suceava

Alina Pană, războinica de la „Exatlon” continuă seria dezvăluirilor din concursul care s-a dovedit un adevărat coşmar pentru ea. După ce a povestit că se spăla într-un bidon tăiat cu detergent furat, lucru care i-a afectat părul, concurenta şi-a amintit primul lucru pe care l-a făcut după ce a părăsit competiţia din Republica Dominicană, notează click.ro.

„Sa te simți curată, să mirosi bine era un lux în Republica Dominicană. Imediat ce am ajuns la hotel, după eliminare, am făcut un duş mai lung ca de obicei, m-am dat cu loțiune de corp şi abia așteptam să miros esența unui parfum. Îmi face plăcere să treacă cineva pe lângă mine şi să miroasă bine, este de apreciat. Ador esenţele de parfum, senzația de proaspăt, să lași o dâră pe unde pășești! Aromele orientale sunt acum preferatele mele”, a spus Alina Pană, invitată la un eveniment monden la care a avut ocazia să testeze o gamă nouă de parfumuri, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alina-pana-despre-cosmarul-exatlon-parfumul-era-un-lux-republica-dominicana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava