Concert pascal
MOPAN Suceava

Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a declarat că va participa la Summitului China – Europa Centrală şi de Est, care va avea loc în Bucureşti în data de 26 noiembrie 2013. Cătălin Nechifor a declarat că la acest summit vor participa premierii din China şi România, în calitate de gazde, precum şi şefi de Guverne din alte 15 ţări din Europa Centrală şi de Est.

Nechifor a adăugat că că judeţul Suceava va fi prezentat la una dintre cele mai importante secţiuni ale acestui summit, şi anume un forum economic pe teme de turism. „În cadrul forumului economic vom încerca să prezentăm Bucovina ca destinaţie turistică, în încercarea noastră de a prezenta şi ceea ce avem deja existent în judeţul Suceava, dar şi proiectele de viitor. Şi vom încerca să aducem lângă noi şi oameni de afaceri care au investit şi investesc în turismul sucevean ş care vor vrea să-şi prezinte variantele de dezvoltare din perioada următoare”, a declarat Cătălin Nechifor.

Preşedintele CJ Suceava a precizat că în cursul zilei de joi va fi prezent, la Iaşi, la lucrările Forumului Regional de Investiţii Nord – Est. Evenimentul este organizat de către Ministerul Fondurilor Europene, Agenţia de Dezvoltare Nord – Est şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, la şedinţă urmând să fie prezent şi ministrul fondurilor europene, Eugen Orlando Teodorovici. Cătălin Nechifor a declarat că în cadrul acestui forum va prezenta o parte din proiectele promovate de administraţia judeţeană, respectiv construcţia unei fabrici de agropeleţi şi dotarea unor centre de plasament cu noi centrale tehnologice, modernizarea drumului judeţean Suceava – Iaşi, constituirea Arealului Urban Suceava – Botoşani , şi proiectul pentru amenajarea unui parc safari în Păltinoasa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava