Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au pornit la drum într-o experiență inedită. Cei doi s-au înscris într-unul dintre cele mai cunoscute reality-show-uri difuzate în România, iar cu această ocazie avem șansa să descoperim mai bine unul dintre cele mai misterioase și discrete cupluri din showbiz, notează click.ro.

Cătălin și Doina au început bine show-ul. De altfel, cei doi au câștigat primul Joker din concurs. Tot în primul episod de la America Express, actrița a dezvăluit că este genul de persoană care pleacă la drum doar cu câteva lucruri, în timp ce partenerul ei obișnuiește să își ia o geantă foarte mare.

„El este cea mai drăguță chifteluță din lume (râde). Eu sunt actriță de teatru, fac și film. Și mie, dar și lui ne place să călătorim, dar eu sunt genul rucsac, iar el este genul troler”, a declarat iubita lui Cătălin Scărlătescu, conform sursei citate.

Pe Drumul Aurului au plecat 9 perechi de vedete care vor trebui să străbată peste 7.000 de kilometri prin Mexic, Guatemala și Columbia. Pe lângă Doina și Scărlătescu, printre concurenții de la Antena 1 se mai numără: Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/catalin-scarlatescu-nu-are-timp-de-jocuri-cu-doina-2234763.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava