Concert pascal
MOPAN Suceava

Cunoscut drept „Moartea din Carpați”, Cătălin Moroșanu a vorbit despre anii copilăriei sale. Cum a ajuns să fie victima bullying-ului, dar și ce facultate din România a urmat, a dezvăluit faimosul de la „Survivor All Stars”.

„Eu am fost victima bullying-ului la mine în clasă. Toți făceau mișto de mine, că eram de la țară. M-am apucat de rugby la 14 ani pentru că aveam un coleg de clasă care avea un trening de la Poli Iași și toată lumea îl respecta. Așa m-am apucat de rugby și asta m-a ajutat să mă descopăr. Acum, când organizez vreun eveniment fac campanii anti-bullying. Mă duc la fiecare elev care este o victimă… După ce m-am apucat de sport, mi-am depășit frustrările. Sunt exemplul care a reușit! Chiar dacă am momente și momente, când sunt coleric, când liniștit. Sunt o fire explozivă, n-am cum să fiu calm și să-l bat pe ăla. Ori ești nebun, ori nu ești deloc”, a declarat Cătălin Moroșanu, pentru GSP, potrivit click.ro.

Puțini sunt cei care cunosc faptul că Moroșanu a absolvit Colegiul Național de Apărare și este masterand în Istoria României în Geopolitica de Est, la Facultatea de Istorie și filosofie, notează sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cate-clase-are-de-fapt-catalin-morosanu-2329881.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava