Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri, 17 ianuarie, Palatul Kensington a anunțat că Kate Middleton a fost supusă unei operații abdominale. Bineînțeles, toată lumea a făcut ce a fost rugată să nu facă: să speculeze asupra stării de sănătate a Prințesei de Wales, notează click.ro. Așadar, presa britanică se întreabă de ce este necesară o spitalizare atât de lungă și de ce suferă, de fapt, Kate Middleton.

„De ce suferă Kate Middleton şi, mai ales, de ce este necesară o şedere atât de lungă în spital?”, scrie tabloidul francez Le Figaro, relatează observator.ro.

Potrivit Daily Express, dr. Deborah Lee susține că „pentru o intervenţie chirurgicală abdominală, majoritatea oamenilor stau în spital între patru şi şapte zile. După o intervenţie chirurgicală laparoscopică (intervenţie chirurgicală care foloseşte mici incizii în peretele abdominal pentru a avea acces în interiorul cavităţii abdominale sau pelvine – n.r.), acest lucru se reduce la două până la patru zile (…) dacă un pacient trebuie să meargă la secţia de terapie intensivă, şederea sa în spital este probabil să fie considerabil mai lungă. Poate dura două luni sau mai mult pentru ca pacientul să se simtă confortabil şi să se poată deplasa normal după aceea”.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/ce-boala-ar-avea-de-fapt-kate-middleton-este-2332824.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava