Concert pascal
MOPAN Suceava

Prințesa de Wales, care a împlinit 42 de ani la începutul acestei luni, a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale la Londra în cursul zilei de marți, 16 ianuarie. Palatul Kensington a anunțat că prințesa Kate Middleton va sta internată aproape două săptămâni până la recuperare, notează click.ro.

„Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri în spital pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Intervenția chirurgicală a fost un succes și se preconizează că va rămâne în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la sarcinile publice până după Paște. Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private.”, este parte din comunicatul oficial transmis de Palatul Kensington.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/kate-middleton-operata-de-urgenta-ce-s-a-2332457.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava