Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Middleton, 40 de ani, actuala Prințesă de Wales, continuă să fascineze publicul, ca unul dintre cei mai apreciați membrii ai Casei Regale. Unul dintre majordomii Regelui Charles al III-lea a dezvăluit cum este de fapt Kate în spatele ușilor închise, ale Palatului Buckingham, potrivit click.ro.

Fostul majordom regal, Grant Harrold, care a lucrat vreme de șapte ani pentru regele Charles al III-lea, a dezvăluit cum era Kate Middleton când prințul William a adus-o prima dată la Palatul Buckingham.

„Ceea ce mi-a plăcut a fost faptul că la vremea aceea, Kate, fiind doar iubita prințului William, ci nu un membru al familiei, stătea cu mine și cu ceilalți membrii ai staff-ului și era atât de politicoasă și prietenoasă, era distractivă și făcea glume. Îmi amintesc că în zilele în care mergeam cu treburi la domeniul regal din Highgrove, Kate și William erau prin preajmă și vorbeam mereu cu ei. William și Kate au fost întotdeauna amuzanți și drăguți, ne-am înțeles atât de bine, încât mi-au cerut să călătoresc prin țară cu ei.”, a declarat fostul majordom al lui Charles, actualul monarh al Marii Britanii, potrivit Daily Mirror.

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/cum-este-de-fapt-kate-middleton-in-spatele-usilor-2213439.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava