PNL
PSD
PMP

Pandemia de coronavirus a zdruncinat serios bugetul ţării, au fost afectate afaceri, mii de oameni şi-au pierdut serviciul sau au fost nevoiţi să strângă cureaua. Inclusiv vedetele care lucrează în domeniul artistic (muzicieni, actori) privesc cu îngrijorare spre ziua de mâine. Dar sunt şi persoane cărora se pare că le merge excelent. Mai mult decât atât, îşi permit chiar să îşi facă daruri de sute de mii de euro, scrie click.ro.

Liviu Vârciu a promis de mult că, atunci când fiica sa cea mare, Carmina, va împlini 18 ani, îi va cumpăra casă. Iată că s-a ţinut de promisiune. De îndată ce a devenit majoră, Carmina a primit un apartament cu două camere dintr-un complex de blocuri noi, situate într-o zonă foarte bună din Pipera. Preţurile pornesc aici de la 96.000 de euro şi ajung la peste 130.000 de euro. „Mulţumesc, tati! Te iubesc!”, îi declara fiica lui, în culmea fericirii, pe reţelele sociale, conform sursei citate.

Şi Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a dat recent 150.000 de euro pe un BMW full option, pe care îl scoate cu mare mândrie „la plimbare”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-cumparaturi-de-lux-fac-vedetele-pandemie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Bogdan Gheorghiu - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava