Concert pascal
MOPAN Suceava

Ion Țiriac a fost cunoscut drept un veritabil cuceritor galant, căci a avut mai multe iubite superbe de-a lungul timpului, însă a fost foarte discret cu detaliile despre viața lui amoroasă. Dincolo de relațiile de care se știe în mod oficial, au apărut și zvonuri despre idile cu unele femei celebre de la noi, precum Anamaria Ferentz, Laurette sau Andreea Marin, notează click.ro.

Atunci când avea doar 26 de ani, miliardarul s-a iubit cu Victorița Dumitrescu, cea care era campioană mondială la handbal. În anul 1963 s-a cununat religios cu Erika Braedt, dar s-au despărțit după doar doi ani, după ce ea l-ar fi înșelat cu Sergiu Nicolaescu. A urmat o relație cu americanca Mikette von Issenberg, iar din povestea lor de dragoste a venit pe lume Ion Ion Țiriacc.

Cea mai lungă relație a lui Ion Țiriac a fost cu Heather MacLachlan, în perioada 1984 – 1992. Apoi a început o poveste de dragoste cu Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană, care i-a dăruit doi copii: Ioana şi Karim. S-a mai scris că miliardarul român s-ar mai fi iubit și cu Nadia Coroi și Adriana Ichim, mai scrie sursa citată.

Citește mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/iubite-ion-tiriac-miliardar-viata-amoroasa-2226913.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava