Concert pascal
MOPAN Suceava

Regina Elizabeth a fost unul dintre cei mai îndrăgiți șefi de stat, nu doar în Marea Britanie, ci și în afara ei. Ea a fost la cârma țării vreme de 70 de ani, devenind unul dintre cei mai longevivi monarhi din întreaga istorie. Iar conform dezvăluirilor fostului bucătar regal, aceasta avea unele obiceiuri de la care nu s-a abătut nici măcar o singură zi, de-a lungul vieții, potrivit click.ro.

Dezvăluirile vin de la fostul bucătar regal, iar unele dintre obiceiurile reginei pot fi surprinzătoare. De exemplu, conform sursei citate, una dintre plăcerile „vinovate” ale reginei era ginul, sau martini sec, din care aceasta nu putea niciodată să refuze un pahar.

De obicei, regina Elizabeth își începea zilele la Palatul Buckingham cu un mic dejun sănătos, ce includea pâine prăjită cu marmeladă, cereale, iaurt, sirop de arțar și o cană de ceai Earl Grey. Până la ora prânzului, nu era neîntâlnit pentru bucătarul regal să îi trimită monarhului un pahar de gin, sau chiar de lichior Dubonnet, cu gheață și lămâie, poate chiar înainte de micul dejun, notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/ce-obisnuia-sa-bea-regina-elizabeth-a-ii-a-in-2262875.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava