Concert pascal
MOPAN Suceava

Pantalonii scurţi din piele ai lui Freddie Mercury au fost vânduți la o licitație din Marea Britanie, pentru o sumă uriașă, notează click.ro. Aceștia au fost purtati de Mercury, care avea 34 de ani la acea vreme, în timpul bisului unui concert al trupei Queen, la Birmingham, în decembrie 1980, dar și în cadrul altor concerte.

Fericitul cumpărător a scos din buzunar nu mai puțin de 22.400 de dolari pentru aceștia. Nu este prima dată când pantalonii scurţi îşi schimbă proprietarul. Aceștia au fost vânduţi, prima dată, la o licitaţie organizată de fanii Queen din Southport, la numai doi ani de la moartea lui Freddie Mercury, în 1993. Acum, casa de licitaţii a anunţat că perechea de pantaloni scurţi a ajuns în posesia unui admirator de peste ocean.

„Freddie a decis să încerce să șocheze publicul cu ținuta lui de scenă pentru bis: cea mai scurtă și mai strâmtă pereche de pantaloni scurți din piele neagră pe care a putut să o găsească. Nu au lăsat mare lucru imaginației, dar nimeni nu s-a plâns…”, a explicat Omega Auctions, conform sursei citate.

Mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/suma-halucinanta-pentru-care-s-au-vandut-2262463.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava