Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan a dat lovitura cu apariția surpriză de la „America Express”. În presă au apărut, mai nou, speculații că impresara ar fi încasat doar 2.500 de euro pentru a fi alături în competiție de echipa Cătălin-Romică Țociu. Click! a aflat care a fost, însă, adevăratul onorariu perceput de impresară. Suma este cu mult mai mare!

Surse din Antena 1, au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că Prodanca ar fi încasat nu mai puțin de 10.000 euro pentru fiecare zi de filmare. Cum impresara a petrecut 5 zile în America Latină, ea ar fi plecat acasă cu suma imensă de 50 000 de euro!

Până la acest moment, se știa că cea mai bine plătită echipă din competiție ar fi fost cea formată din Alexia Eram și Aris Melkior, care ar fi încasat 2.500 de euro pe ediție.

„Nimeni nu are cum să știe și nu este normal să se știe onorariul meu sau al altcuiva. Speculațiile ziarelor sunt mii și făcute pe spatele celor ce-s cei mai puternici. Eu nu-s o prezență ieftină deloc și nici nu am să fiu, căci mi-am construit un nume în foarte mulți ani, cu sacrificii enorme. Eu pentru 2500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe Internet, pe conturile mele de socializare. Prin urmare, speculațiile presei mă distrează. Ce bani câștig eu este strict problema mea. Și este personală suma!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!, negând categoric speculația conform căreia ar fi primit un onorariu de doar 2.500 de euro pentru participarea la „ America Express”.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/primetime/ce-onorariu-imens-a-incasat-anamaria-prodan-la-2323196.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava