Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul premier al României, Petre Roman, a vorbit recent la Antena 3 CNN, dezvăluind detalii despre cuantumul pensiei sale și strategiile pe care le utilizează pentru a-și suplimenta veniturile lunare, notează click.ro.

Într-o țară în care pensionarii se confruntă adesea cu dificultăți financiare, Casa Națională de Pensii plătește lunar aproximativ 10.000 de indemnizații speciale, în special către foști magistrați, diplomați și parlamentari. În acest context, aproximativ 760 de foști diplomați primesc o pensie medie de aproximativ 5.800 de lei, iar, în cazul foștilor parlamentari, aceasta se situează în jurul valorii de 5.000 de lei lunar.

Printre beneficiarii acestor pensii de lux se află și Petre Roman, care a subliniat că nu se plânge de veniturile sale și că desfășoară activități multiple pentru a-și asigura un trai confortabil. „Nu mă plâng pentru că am venituri și muncesc acum în mai multe locuri ca să am venituri”, a declarat fostul prim-ministru, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-pensie-uriasa-are-petre-roman-nu-as-putea-2325905.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava