Concert pascal
MOPAN Suceava

Noua platformă Threads scoate la iveală părți ale vedetelor pe care nimeni nu și le-ar fi închipui până acum! Una dintre persoanele care e avut un derapaj șocant pe această aplicație este chiar prezentatorul Cătălin Măruță. Vedeta PRO TV a jignit în mod cumplit utilizatorii și a făcut referire și la persoanele care suferă de retard mintal, notează click.ro.

Valul de ură de pe aplicație este de-a dreptul toxic. Cyberbullying-ul s-a răspândit ca un virus și a cuprins nu doar utilizatorii obișnuiți, oamenii de rând, ci și numeroase vedete, creatori de conținut și mai nou importanți oameni de televiziune. Printre cei care au avut un derapaj de neimaginat este și Cătălin Măruță. PRezentatorul nu doar că a a început să se certe cu utilizatorii care îi lăsau mesaje nevatige, dar a dat și replici tăioase care au jignit persoanele cu boli mintale și familiile acestora.

De acolo, internauții l-au desființat, pur și simplu, pe prezentator pentru că li s-a părut inadmisibilă o asemenea atitudine venită din partea sa. La scurt timp, conștientizând gafa pe care a făcut-o, Cătălin Măruța a postat un mesaj în care și-a explicat reacția și și-a cerut scuze față de cei pe care i-a jignit, însă fanii nu s-au lăsat înduplecați și au continuat valul de reacții negative la adresa vedetei PRO TV, potrivit sursei citate.

Din păcate, prezentatorul nu s-a oprit aici și a continuat în aceeași notă.

Realizând ceea ce a făcut, Cătălin a postat și mesajul de scuze în care își explică reacția deplasată, motivând că a fost atras și el în acest trend, crezând că dacă toată lumea se comportă așa, atunci și el este normal să facă la fel, „intrând într-o competiție fără limite”, după cum a justificat prezentatorul.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/catalin-maruta-derapaj-socant-a-jignit-cumplit-2325883.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava