Concert pascal
MOPAN Suceava

Rona Hartner a părăsit această lume la vârsta de 50 de ani, săptămâna trecută, pe 23 noiembrie 2023. Click! a luat legătura cu sora mai mare a vedetei, cu Rinda Hartner. Aceasta a povestit cu lacrimi în ochi cum o să își amintească de acum încolo de „Ronel”, așa cum o alintă pe Rona Hartner în timpul vieții. Cele două surori au fost extrem de legate și de bune prietene.

„Eu cu sora mea și cu fratele meu am fost crescuți în așa fel încât să împărțim totul de mici, așa ne-au crescut părinții. Nu a existat invidie între noi. Seara, când eram mici dormeam în același pat, tata ne pupa pe frunte înainte să ne culcăm… Am crescut într-un mediu în care gelozia și invidia nu existau…”, povestește Rinda Hartner, potrivit sursei citate.

În ciuda suferințelor și a supărărilor pe care le avea, Rona Hartner a fost mereu o femeie veselă, cu zâmbetul pe buze și cu un râs molipsitor. Exact așa va rămâne în amintirea familiei sale și a prietenilor. „Am numai amintiri bune cu sora mea și o să mi-o amintesc mereu așa veselă, cum vorbeam la telefon și cum ne vedeam…”, a mai spus Rinda Hartner pentru Click!.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-relatie-avea-rinda-cu-sora-ei-rona-hartner-2319796.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava