Concert pascal
MOPAN Suceava

Rona Hartner s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Artista și-a trăit ultimele momente alături de familie, iar anunțul trist a fost făcut chiar de sora ei, Rinda Hartner, informează click.ro.

Joi, 23 noiembrie, Rona Hartner a pierdut lupta cu boala. Sora artistei, Rinda, a postat pe contul său de Facebook o fotografie de doliu, semn că Rona a încetat din viață. La numai 50 de ani, a fost răpusă de metastaze.

O veste cutremurătoare au primit miercuri seară toți cei care o iubesc pe Rona Hartner (50 de ani). Vedeta se afla, aseară, la granița dintre viață și moarte în urma problemelor de sănătate din ultima perioadă și a cancerului care a recidivat. Toate gândurile bune și rugăciunile au fost îndreptate către ea mai ales că actrița a fost mereu o fire credincioasă care s-a vindecat de atâtea ori prin rugăciune și care a declarat în nenumărate rânduri că se împărtășește în fiecare dimineață.

Actrița a fost mereu o femeie plină de viață și cu zâmbetul pe buze. În anul 2019 a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer. Anul acesta, problemele de sănătate au recidivat.

Spre sfârșitul lunii august 2023, Rona Hartner se internase într-un spital din Franța pentru că medicii i-au descoperit o tumoră la plămâni și metastaze la creier, așa că a recurs din nou la chimioterapie. „Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt șapte, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța. O să urmez nu citostatice, ci imunoterapie, e mai suportabilă“, a declarat  la un moment dat Rona Hartner pentru Playtech.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/rona-hartner-a-pierdut-lupta-cu-cancerul-nemilos-2318769.html

Rona Hartner a murit! Sora artistei, Rinda, a fost cea care a dat vestea tragică, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava