Concert pascal
MOPAN Suceava

Ziua Bucovinei a fost sărbătorită și în municipiul Rădăuți unde au fost depuse coroane de flori la bustul unionistuluio Iancu Flondor, acțiune dublată de un scurt program artistic de cântece patriotice. De menționat că alături de primarul Bogdan Loghin s-au aflat mai mulți primari din  județul Suceava precum primarii de Siret, Adrian Popoiu și de Vicovu de Sus, Vasile Iliuț. Nu a lipst fasolea cu cîrnați.

”Astăzi, de ziua ta, la 105 ani de când te-ai alipit României, îți dorim să ne îndrumi cu înțelepciune pe cărarea unității naționale, unitate atât de necesară vremurilor pe care le trăim! Suntem ai tăi feciori și, poate, ar trebui să vorbim mai cu patos despre bogăția ta culturală, despre tradiții, despre oameni, despre NOI, pentru că NOI TOȚI suntem Bucovina. La mulți ani tuturor bucovinenilor de pretutindeni și mulțumim celor prezenți la manifestările organizate de Primăria Municipiului Rădăuți și de Consiliul Local Rădăuți! Mulțumim tuturor primarilor veniți din toate colțurile Bucovinei, primari pentru care azi culoarea politică nu a mai contat, ci doar UNITATEA din cuget și simțiri”, a transmis Loghin.

Foto:  C. Urdoi

Primari din tot județul alături de primarul de Rădăuți la sărbătorirea Zilei Bucovinei (foto), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava