Concert pascal
MOPAN Suceava

Toni Antohi, fostul partener de viaţă al regretatei soliste de muzică populară Ionela Prodan, suferă enorm şi acum, la un an de la tragedie. El este văzut adesea cu braţele pline de flori şi plângând la mormântul femeii pe care a idolatrizat-o, notează click.ro.

Ionela Prodan şi Toni Antohi s-au iubit cu patos şi, vreme de 13 ani, până anul trecut, când a survenit decesul solistei au locuit în vila femeii, din buricul Captalei, în valoare de 600.000 de euro. Imediat după moartea ei, bărbatul intenţiona să se mute în casa părintească din Moldova, fiindu-i greu să mai trăiască înconjurat de atâtea amintiri, însă Anamaria Prodan, fiica Ionelei, l-a convins să-şi schimbe gândurile. Apropiaţii vedetei de la Antena Stars au dezvăluit pentru Click! că Anamaria i-ar fi spus lui Toni să rămână alături de ei, căci le este un adevărat sprijin, şi că această vilă îi va aparţine şi lui până când va închide ochii, gest care l-a impresionat enorm. Toni s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, adorându-le pe cele două fete ale Ionelei, dar şi pe nepoţii acesteia.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-ce-s-intamplat-cu-toni-antohi-marea-iubire-artistei-ionela-prodan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava