Concert pascal
MOPAN Suceava

„Exatlon” a început de doar o lună și jumătate, dar concurenții se accidentează pe capete, iar cei care îi așteaptă acasă suferă nespus atunci când îi văd la televizor. Andra Stoica, soția luptătorului Andrei Stoica, suferă în fața televizorului, atunci când îşi vede partenerul încercat de greutățile din Republica Dominicană, notează click.ro.

Andra a fost invitată în platoul WOWbiz, unde a mărturisit că este foarte îngrijorată de starea de sănătate a soțului el și că se roagă ca totul să fie bine și să poată trece peste accidentarea pe care a suferit-o în timpul competiție. „Am aflat și eu aseară, de la emisiune. Sper să nu fie ceva grav. Problema cea mai mare pe care el o întâmpină este alimentația. El este un sportiv de performanță activ, corpul lui este obișnuit să fie la un nivel de suplimente, nutrienți, minerale.”, a spus Andra Stoica, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-spune-sotia-lui-andrei-stoica-despre-accidentarea-sportivului-este-inuman-ce-se

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava