Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu greu poate fi egalat artistul britanic Sam Smith (30 de ani) când vine vorba de ținute bizare. Iar sâmbătă, pentru cea mai mare ceremonie de decernare a premiilor muzicale din Marea Britanie, care a avut loc la Arena O2 din Londra, cântărețul a avut o apariție ce i-a adus titlul de „cel mai prost îmbrăcat artist de la Brit Awards”, potrivit click.ro.

El a ajuns pe covorul roșu arătând ca un balon într-un costum negru gonflabil din latex, realizat de brandul britanic Harri, care era umflat în dreptul umerilor și picioarelor. Vedeta, care are o avere de 45 de milioane de dolari, a accesorizat ținuta cu mănuși lucioase și cizme cu toc înalt. Potrivit designerul Harri, recentele „comentarii de ură” de pe rețelele de socializare împotriva lui Smith au jucat un rol în crearea costumului, relatează tabloidul american People. Brandul este specializat în crearea ținutelor latex. Pantalonii sunt descriși ca fiind „pantaloni vază cu mâner dublu” și sunt făcuți la comandă, dar se vând cu 5.000 de dolari.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cea-mai-excentrica-aparitie-la-brit-awards-2023-2241651.html

LONDON, ENGLAND – FEBRUARY 11: Sam Smith attends The BRIT Awards 2023 at The O2 Arena on February 11, 2023 in London, England. (Photo by Stringer/Anadolu Agency via Getty Images)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava