MOPAN Suceava

În perioada 31 mai – 1 iunie 2015, copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava pentru a sărbători împreună copilăria, cu momente pline de distracție și premii surpriză pentru cei mici.

Campionatul distracției începe de duminică, 31 mai, ora 11:00, pe zona de food din incinta centrului comercial, unde școlile din Municipiul Suceava vor prezenta câte un program artistic, constând în momente de dans, muzică, teatru sau recitare, în cadrul concursului de talente între școli intitulat generic ”Kinderela”. Cele mai bune momente vor fi premiate de către Shopping City Suceava cu: locul 1 – un CEC cadou în valoare de 1.000 lei şi locul 2 – un CEC cadou în valoare de 800 lei și locul 3 – un CEC cadou în valoare de 500 lei.

Distracția continuă pe 1 iunie, de la ora 11.00, în zona de food din incinta Shopping City Suceava, cu programe artistice interpretate de elevii de la Școala Populară de Artă, precum și teatru de păpuși susţinut de trupa de la Centrul Cultural Bucovina.

Pe parcursul celor două zile, copiii vor avea parte și de întâlniri cu personaje de poveste, jocuri cu baloane, sesiuni de facepainting și vor putea participa la atelierele educative și de creație Kids City – art craft, realizate în parteneriat cu Alexandria Librării. De altfel, în parcarea Shopping City Suceava, cei mici vor realiza desene pe asfalt și vor participa la diferite concursuri și jocuri cu premii surpriză. În plus, Decathlon îi invită pe copii să participe la competiții sportive și să se distreze în incinta magazinului, pe parcursul celor două zile.

Fundaţia ANA organizează o tombolă cu premii la fiecare oră. Biletele de tombolă sunt distribuite de voluntarii Fundaţiei ANA, iar copiii trebuie să fie prezenţi la evenimente, pentru a câştiga premiile oferite prin tragere la sorţi. Sute de premii vor fi acordate din partea Shopping City Suceava și a partenerilor evenimentului: locul de joacă Cutezătorii, Alexandria Librării, Carrefour, Media Galaxy, Noriel, Coccodrillo, Evel Mod și Animax din incinta centrului comercial, precum și compania Harivex.

Timp de două zile, Shopping City Suceva se transformă într-un cadru de poveste, unde toți copiii sunt așteptați cu surprize și momente de neuitat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava