Concert pascal
MOPAN Suceava

Modele a peste 20 de mărci de mașini vor fi expuse la ediția de anul acesta a Salonului Auto Bucovina. Evenimentul va avea loc în perioada 15 – 18 iunie a.c. pe esplanada Casei de Cultură din Suceava și este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, cu sprijinul primăriei municipiului reședință de județ. Expoziția va putea fi vizitată între orele 10:00 -18:00, iar sucevenii vor putea admira şi testa cele mai noi modele ale celor peste 20 de mărci auto participante la eveniment, respectiv Mercedes, BMW, Dacia, Renault, Nissan, Toyota,Volkswagen, DAF, Iveco, Tatra, Mitsubishi, Citroen, Kia, Ford, Land Rover, Jaguar, Jeep, Fiat. În cadrul Salonului Auto Bucovina mai participă școala de șoferi „Sigur la volan”, firmele de asigurări Generali și Destine Broker, Diesel Service Bosanci, Romfour și Parbiz Center Automotive. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu a precizat că anul acesta, suprafața expozițională este de 3.500 mp. „Creșterea numărului de expozanți de la an la an și al mărcilor prezente confirmă faptul că acest eveniment este unul de importanță regională, contribuind la promovarea imaginii produselor industriei auto, a unui întreg concept căruia i s-au adus plusuri de la o ediție la alta”, a spus Lucian Gheorghiu.
La Salonul Auto Bucovina vba fi expusă și o mașină unică din Campionatul Național de Drift un BMW E46 Coupe Cabrio, cu un motor M3 de 3,2 l EVO ce dezvoltă peste 640 CP. Mașina a participat deja la prima etapă a campionatului de drift care a avut loc în Ungaria pe un circuit extrem de greu, unde au fost prezenți peste 70 de concurenți. De asemenea, la Salon vor fi prezente mașini de epocă, limuzine, mașini hibrid și multe alte mărci auto renumite. „Salonul Auto Bucovina aduce în premieră pentru zona noastră la o astfel de manifestare pe pictorul Adrian Mițu, care ne va surprinde cu expoziția de tablouri cu mașini pictate, utilizând o metodă inedită de coloristică cu cafea și vin”, a spus Lucian Gheorghiu.
El a mai precizat că evenimentul reunește cei mai importanți dealeri locali și nu numai care vor expune ultimele noutăți în materie de autoturisme și care vă vor convinge să alegeți mașina mult visată,  cu ofertele, reducerile și premiile ce vor fi acordate doar pe perioada evenimentului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava